Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо може изненадващо да премине в Челси,

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо може изненадващо да премине в Челси,
Коментари Харесай

Челси проявява интерес към Санчо

Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо може изненадващо да премине в Челси, твърди авторитетното издание " Атлетик ". В момента той е отхвърлен от всевъзможен допир с първия тим, в това число тренировки и хранене.

До тази обстановка се стигна след абсурда сред него и Ерик загар Хаг след дербито против Арсенал при започване на септември. Тогава нидерландският управител съобщи, че Санчо е оставен отвън групата за дуела, защото той не е удовлетворен от представянето на офанзивния футболист в тренировките, а по-късно крилото отговори с пост в обществените мрежи, в който се дефинира като " изкупителна жертва " и изрази своето противоречие с треньора. Впоследствие той е отказал да се извини за стореното и заради тази причина към този момент съвсем два месеца е отхвърлен, а с кариерата му на " Олд Трафорд " наподобява като че ли е свършено.

Медиите в Англия твърдят, че той съвсем несъмнено ще премине в нов тим още през януари, като са спрягани разнообразни благоприятни условия. " Атлетик " твърди, че той може да бъде сериозна алтернатива за Челси, защото самият той е израснал в Лондон и има мощни връзки с града, а също така има предпочитание да се потвърди в Премиър лийг. Санчо бе свързван със " сините " и преди прехвърлянето в Манчестър Юнайтед, само че тогава в последна сметка се озова на " Олд Трафорд ". Според медиите интерес към него демонстрират още Ювентус, Борусия (Дортмунд) и клубове Саудитска Арабия.
 Санчо се сбогува с Ман Юнайтед
Санчо се сбогува с Ман Юнайтед

Твърди Фабрицио Романо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР